/Babysalmesang.jpg

Baby- og tumlingesalmesang

Faxe, Hylleholt og Roholte Kirke er gået sammen om på skift at tilbyde babysalmesang og tumlingesalmesang. Efter sommeren er det derfor Faxe Kirkes tur til at stå for tilbuddet til de lidt større: tumlingerne (de 1-3-årige). Agnes Bjerregaard, som nogle allerede vil kende fra forårets babysalmesangshold i Faxe, står for undervisningen – og der vil stadig være gode sange og rytmer for både små og store.
Tumlingesalmesang (for de 1-3 årige) begynder torsdag d. 26. oktober kl. 16.45-17.30 i Faxe Kirkeog fortsætter 8 gange frem til midt i december.
Undervisningen er gratis og vi gør opmærksom på, at både forældre og bedsteforældre er meget velkomne med tumlingerne.
Tilmelding til Faxe Kirkekontor på e-mail: sla@km.dk eller på tlf. 56 71 35 52.
Vi skal have forælders og barns navn, adresse, tlf.nr. og fødselsdato på barnet.
Børn fra Faxe, Hylleholt og Roholte sogne har fortrinsret.
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk