/Babysalmesang.jpg

Baby- og tumlingesalmesang

Tumlingesalmesang (for de 1-3 årige) begynder onsdag d. 2. oktober kl. 16.00-16.45 i Faxe Kirke og fortsætter 8 gange frem til slutningen af november med en enkelt ferieuge undervejs. Underviser er kirkens nyansatte organist Charlotte Hjerrild Andersen, som også sidste år stod for tumlingesalmesangs-undervisning i Faxe Kirke.
Undervisningen er gratis og vi gør opmærksom på, at både forældre og bedsteforældre er meget velkomne med tumlingerne.
Tilmelding til Faxe Kirkekontor på e-mail: sla@km.dk eller på tlf. 56 71 35 52. Vi skal have forælders navn, adresse og tlf.nr. og samt navn og fødselsdato på barnet. Bemærk venligst, at børn fra Faxe, Hylleholt og Roholte sogne har fortrinsret, men der er også ofte plads til andre.