/Babysalmesang.jpg

Baby- og tumlingesalmesang - bemærk: ændring af startdato.

En ny omgang babysalmesang for de 0-1 årige og deres forældre/bedsteforældre starter den 1. maj kl. 10.00 til 10.45.
Den rutinerede babysalmesangsunderviser Agnes Bjerregaard står i dette forår igen for kirkens musikalske tilbud til de allermindste.
Undervisningen begynder onsdag den 1. maj og fortsætter frem til midt i juni. Hver gang fra kl. 10.00 til 10.45. Derefter kan de små puttes til en ofte tiltrængt lur.
Babysalmesang er et gratis tilbud og foregår i samarbejde mellem Faxe, Hylleholt og Roholte Kirker. Børn fra de tre sogne har fortrinsret, men der er ofte også plads til andre. Tilmelding til Faxe kirkekontor.