/Diverse.jpg

Diverse

Halloween-lygteværksted
Fredag d. 27.10 kl. 16.30-17.30 er der – lige inden halloweengudstjenesten i Faxe Kirke – lygteværksted i præstegårdens konfirmandstue. Her kan både børn og voksne udsmykke en papirlygte med både hyggelige og uhyggelige motiver. Har man lyst, kan man tage sin lyslygte med over i kirken til gudstjenesten, hvor de kan lyse for os alle.
Bankospil:
Tre gange i løbet af efteråret inviterer Faxe Menighedsråd til bankospil i Faxe Sognehus. Så hvis du har lyst til at bruge en søndag eftermiddag til hyggeligt samvær med andre, har du her muligheden. Spilleplader, kaffe, øl og vand vil kunne købes til yderst rimelige priser, og selvfølgelig vil der være pæne præmier. Overskud går ubeskåret til Faxe Menighedsråds julehjælp.
Datoerne for bankospil i sognehuset: 24. september, 12. november og 10. december. Dørene åbnes kl. 13:30, og spillet begynder kl. 14:00. Vi regner med at være færdige kl. 16.
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk