/Diverse.jpg

Diverse

Juleaften i sognehuset i Faxe

For andet år i træk afholdes der juleaften i Faxe Sognehus. Det er 6 lokale piger, Vinni, Mossi, Jeanette, Heidi, Sus og Anette der står for arrangementet. Faxe Menighedsråd stiller sognehuset til rådighed samt støtter arrangementet økonomisk, så prisen kan holdes på et niveau, hvor alle skulle have råd til at deltage. Det er ikke et kirkeligt arrangement, men alle er velkomne.
Det bliver en god gammeldags jul, hvor der med kærlig hånd bliver lavet god gammeldags julemad fra bunden. Og der vil være rigtig mange gaver.
Det er et kæmpe arbejde at arrangere et sådan arrangement, og pigerne gør det ganske frivilligt, så i år vil der sikkert blive udnævnt et par bordformænd, til at give en hjælpende hånd med i løbet af aftenen. Det koster 150 kroner at deltage og hver deltager skal medbringe en lille gave til cirka 20 kroner til pakkelegen.
Forretninger, virksomheder og privat der vil bakke op omkring arrangementet kan kontakte Anette Normind på telefon 2162 3504 eller e-mail hermelinq@hotmail.
Her skal du også tilmelde sig, hvis du vil være med til at holde juleaften i Sognehuset. Der er et max antal deltagere på 50 personer. Så det er først til mølle.

Bankospil:

Tre gange i løbet af efteråret inviterer Faxe Menighedsråd til bankospil i Faxe Sognehus. Så hvis du har lyst til at bruge en søndag eftermiddag til hyggeligt samvær med andre, har du her muligheden. Spilleplader, kaffe, øl og vand vil kunne købes til yderst rimelige priser, og selvfølgelig vil der være pæne præmier. Overskud går ubeskåret til Faxe Menighedsråds julehjælp.
Datoerne for bankospil i sognehuset: 24. september, 12. november og 10. december. Dørene åbnes kl. 13:30, og spillet begynder kl. 14:00. Vi regner med at være færdige kl. 16.
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk