/Diverse.jpg

Diverse

Brev og cd til nyfødte - læs artikel her

20 års jubilæum

Kirkegårdsleder Lone Brett Jensen havde jubilæum den 1. november: 20 år ved Faxe Kirke - Lone blev fejret dagen efter. Her ses hun sammen med menighedsrådsmedlem Arne Jørgensen. Stort tillykke til Lone
/LoneJubi.jpg

Allehelgen
Vi mindes dem vi elsker og savner, og at vi lever i Guds kærlighed. Der vil være mulighed for at tænde et lys for sine kære.
Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset.
Det er søndag den 4. november kl. 10.30 i Faxe Kirke.

Fredslysgudstjeneste fredag den 30. november ca kl 17.30
I samarbejde med Sct. Georgs-gildet har Faxe Kirke i flere år dannet rammen om en kort fredslysgudstjeneste fredagen før 1. søndag i advent.

Så er der BANKO
I lighed med sidste år afholder Menighedsrået bankospil i efteråret i Faxe Sognehus.
Det er:
Søndag den 21. oktober
Søndag den 11. november og
Søndag den 9. december2018
Dørene åbnes kl 13.30 og vi starter spillet kl 14.00.
Overskuddet går til julehjælp til dem, der har brug for lidt ekstra for at kunne holde en god jul.
Alle er velkomne.