Frivillig i Faxe Kirke - vi har brug for dig

Vi vil så gerne gøre noget for andre - og det vil vi så gerne blive ved med - men vi mangler "hænder"
Så er der en "hjælpe-nisse" gemt i dig, eller har du et my af overskud, så giv endelig lyd.

Vi starter i det små. Der er mange enkelte opgaver, som kan løses med lidt ekstra hænder.
Vi indbyder jer derfor til "Frivillig-aften" i Faxe Sognehus Torsdag den 27. august kl. 19.00.
Vi håber at se dig - og tag gerne en ven med.
Vi byder på en kop kaffe og en småkage og håber I vil bidrage med gode ideer og hænder til hvorledes vi kan gøre mere for hinanden i kirken og i Sognehuset.
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til Ghita Kruse på telefon 2326 1966 og høre nærmere om projekt Frivillig.