/Scrapbog.jpg

Galleri

Gammelt galleri - som blev kaldt Scrapbog - finder du ved at klikke HER
28. september 2017: Så er bankospillene i fuld gang. Se billeder HER
25. august 2017: Ung Koralklang og Swahilimessen.
Uge 33 var for Faxe Kirkes ungdomskor, Ung Koralklang en En ikke helt almindelig uge. Det var ugen, hvor fire sjællandske kor samt 10 tanzanianske musikere og dansere skulle samles for at gøre de sidste forberedelser til Swahilimessen for derpå at tage på en lille koncertturné sammen.Aftenerne mandag til onsdag brugtes på intensive prøver, og torsdag til søndag optrådte musikerne og korene ved ikke mindre end 5 store koncerter på Sjælland – bl.a. i Faxe Kirke.Stemningen ugen igennem var fantastisk – der blev sunget, danset, hujet – og pigerne fra Ung Koralklang og de tre andre kor havde en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Ved koncerterne var der fuldt hus og glade mennesker. Finalekoncerten fandt sted i Roskilde Domkirke søndag aften – en afslutning med maner! - og korene kunne derpå drage hjem mætte af dejlige indtryk. Se billederne HER (åbner i nyt vindue)
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk