Koncerter

/Koncerter/Nøddeknækkeren.jpg

Julekoncert i Faxe Kirke Lørdag den 9. december kl. 15.00

Historie-koncert  med skuespiller Nis-Bank Mikkelsen og fløjte-guitar-duoen, Villén/Sjølin. Koncerten er bygget over Hoffmanns eventyr, "Nøddeknækkeren" med musik af P. I. Tchaikovsky. Envidere medvirker kirkens to kor, ”Ung Koralklang” og børnekoret, ”Koralspirerne”.
Korenes leder, Lene Besser, har fundet forskellige julesange/-salmer, der kan passe ind i historien, og oplæsningen vil således være krydret med både fløjte-guitar- musik fra "Nøddeknækkeren" – spillet af fløjtenist, Linné Villén og guitarist, Allan Sjølin - og korenes musikalske kommentarer til historiens handling.Undervejs vil der være en pause, hvor menighedsrådet byder på en forfriskning i våbenhuset!
Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører  - ring Faxe Kirkekontor 5671 3552, tast 1, senest fredag den 8. december kl. 12.
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk