Koncerter

/Koncerter/Rodhalsen.jpg
Fredag den 6. oktober kl. 17 kan man opleve „Rødhalsen" i Faxe Kirke.
„Rødhalsen" er en musikfortælling frit efter Selma Lagerlöfs Kristuslegende. Legenden handler om rødhalsen, der ikke forstår, hvorfor Gud har skabt den grå, når den har fået navnet „Rødhals".
Gud siger: „Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer."
En dag sidder rødhalsen og fortæller sine unger, hvordan den i mange generationer har forsøgt at vinde sin røde farve, da den bliver afbrudt af et optog. Rødhalsen får øje på en mand, der kommer bærende på sit eget kors. Senere - da manden hænger på korset - får han en tjørnekrans om hovedet. Den lille fugl ser, hvordan tornene stikker ham i panden og beslutter sig for at hjælpe den nødstedte mand...
Ved koncerten medvirker Stine Michel (sang og historie), Lise Dynnesen (orgel) og Morten Lundsby (bas). Koncerten er en god blanding af musik, dans og fortælling.
Koncerten varer 35 minutter - og der er gratis adgang, ligesom kirkebilen kører for Faxe Sogn.
Efterfølgende er der mulighed for at deltage i fællesspisning i Sognehuset (Præstøvej 1).
Det koster den svimlende sum af 10 kr. pr. person eller 30 kr. for en familie. Tilmelding til kirkekontoret (5671 3552, tast 1) senest tirsdag den 3. oktober kl. 12.

Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk