/Koncerter/Koncert020618.jpg

Sofia Kayaya og Cæcilie Tagmose

Sommerkoncert med kor, fløjte og klaver.

Faxe Kirke lørdag den 2. juni kl. 15.

Årets forårskoncert i Faxe Kirke er dette år blevet til en sommerkoncert, da den først afholdes lørdag den 2. juni.
Gæstemusikerne er pianisten Cæcilie Tagmose og fløjtenisten Sofia Kayaya. De 2 har kendt hinanden i mange år – delte bl.a. lejlighed på Jakob Gade Fondens musikkollegium i Kronprinsessegade i konservatorietiden. Deres venskab har dannet grobrund for et frugtbart musikalsk samarbejde, der til daglig kommer til udtryk i Amazone Kvartetten. Ved koncerten i Faxe kommer de dog alene to og præsenterer solo- og duoværker af komponisten, Debussy, der i år har jubilæum – 100 året for hans død.
Udover de to musikere medvirker traditionen tro kirkens to kor ”Ung Koralklang” og ”Koralspirerne” under ledelse af Christina Bernstein. Begge kor vil være klar med et varieret, sommerligt program. Og så skal vi selvfølgelig sammen synge et par af sommertidens dejlige sange/salmer.
Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører (ring Faxe Kirkekontor, 5671 3552, tast 1, senest fredag den 1. juni kl. 12).
Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning.