Koncerter

/Koncerter/Den lille sjel.jpg
Børnekoncert i Hylleholt Kirke Lørdag den 26. oktober 2019 kl. 16.00.
 "Den Lille Sjæl" Med Anja Præst og Maren Hallberg
Anja Præst Mikkelsen (klarinet, basklarinet og sang) og Maren Hallberg Larsen (harmonika og sang) har stor erfaring i at formidle musik i børnehøjde. De har bl.a. begge spillet et utal af koncerter under Levende Musik i Skolen. De er begge uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium – folkemusiklinien
“Den lille sjæl” ønsker at lære sig selv bedre at kende, og derfor begiver den sig ud på en eventyrlig rejse til Følelsernes ø‐hav. Her møder den en dreng, og sammen besøger de Glædens ø, Sorgens ø og Vredens ø. Den lille sjæl erkender, at livet er en lang rejse i Følelsernes ø‐hav, og at Gud og drengens venskab hjælper den på denne rejse. Musikken formidler de store følelser – sorg, glæde, vrede, vildskab, og børnene bliver inddraget ved at spille med på vandfløjter, tordenplade og klap. Musikforestillingen inviterer tilskuerne til at forholde sig til emner som Gud, følelser og sjælen.
Se også annonce i Haslev-Faxe Posten.
Koncerten er gratis - Der samles ind til sognenes juleuddeling. Faxe og Hylleholt menighedsråd
Bemærk koncerten er i Hylleholt Kirke