Koncerter

Passionskoncert med bl.a. Mahlers Kindertotenlieder

I palme-weekenden lørdag den 24. marts 2018 kl. 15.00 har vi inviteret 4 musikere, der som hovedværk vil opføre en sjælden udgave af Mahlers Kindertotenlieder udsat for sang, horn, obo og klaver. Derudover er komponisterne Brahms og Strauss på programmet – alle med musik, der stemmer sindet til andagt – til at se indad.
De 4 musikere er Stine Mogenshøj, horn, Ulla Kellermann, obo og engelskhorn, Malene Thastum, klaver, og Agnes Bjerregaard, alt.
Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører (ring Faxe Kirkekontor 5671 3552 tast 1, senest fredag den 23. Marts kl. 12.00).
Efter koncerten byder menighedsrådet som vanligt på en lille forfriskning.

Præ-kandidateksamens-koncert med talentfuld dansk pianist

Faxe Kirke lørdag den 14. april kl. 15.
Pianisten Marcus Bernack Larsen begyndte at spille klaver allerede da han var 6 år. Nu står han foran sin endelige diplomeksamen, og i den anledning kommer han til Faxe og spiller sit eksamensprogram, bl.a. indeholdende Sonate nr. 26 i Es-dur af Ludwig van Beethoven samt Sonate i b-moll af Franz Liszt.
Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører (ring Faxe Kirkekontor 5671 3552 tast 1, senest fredag den 13. April  kl. 12.00).
Efter koncerten byder menighedsrådet som vanligt på en lille forfriskning.

Sommerkoncert lørdag den 2. juni 2018 kl. 15.00

Pianisten Cæcilie Tagmose og fløjtenisten Sofia Kayaya gæster Faxe Kirke til forårskoncerten, som jo nærmest er en sommerkoncert i år. Ved koncerten præsenterer de solo- og duoværker af komponisten Debussy, det er i år 100 år siden hans død.
Foruden de to musikere vil traditionen tro kirkens to kor, ”Ung Koralklang” under ledelse af Lene Besser og ”Koralspirerne” under ledelse af Christina Bernstein også medvirke.
Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører (ring Faxe Kirkekontor 5671 3552 tast 1, senest fredag den 1. Juni  kl. 12.00).
Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning.