/Kor.jpg

Ungdomskor og børnekor i Faxe Kirke

”Koralspirekoret” er børnekorskolen ved Faxe Kirke. Koret har fået ny tid og øver nu hver tirsdag i Sognehuset kl 15.30 til kl 16.30. Skolernes ferieplan følges. Koret er for sangglade børn fra 1., 2., 3. og 4. klasse.
Vi lærer noder, rytmer, sange og salmer og bruger masser af bevægelse, når vi øver. Vi starter altid med en forfriskning – det er også vores hyggestund, hvor vi lige får sagt ”Hej” til hinanden.
Nye medlemmer af koret optages gerne ved henvendelse til korleder Christina Bernstein, tlf. 5096 9845 eller mail: c.m.bernstien@gmail.com

Ungdomskoret, Ung Koralklang, er et gratis musikalsk tilbud til piger mellem 11 og 25 år. Vi øver hver torsdag aften fra kl. 18.30 til 20.30 skiftevis i Sognehuset på Præstøvej og i kirken.
Ungdomskoret synger som lønnet kor for ved gudstjenester og medvirker fast ved jule- og forårskoncerter. Derudover er der ind imellem tilbud om deltagelse i stævner og kordage sammen med andre af områdets/landets kor, og i en årrække har vi holdt korovernatning med øvning, leg, konkurrencer, spisning og biograf (vi er jo så heldige at råde over et lokale med biograflærred og gode højttalere….).
Nogle af de ældste piger i ungdomskoret er med i en ”ungegruppe”, der har udvidede forpligtelser i kirken, hvilket rent praktisk vil sige, at de udover at synge til 10.30-gudstjenester om søndagen også synger til kirkelige handlinger lørdage og til de tidlige søndags-gudstjenester plus div. kirkelige handlinger i skoleferie-weekender.
Interesserede er altid velkomne til at kontakte korleder Lene Besser på tlf.: 2332 3668 eller 1905lenebesser@gmail.com.