Faxe Kirke

/ungdomskor.jpg

Ung Koralklang:
Kirkens ungdomskor. Vi øver hver torsdag kl. 18-20 i Sognehuset/ kirken. Undervejs holder vi en hyggepause med saft, frugt og småkager. Første øveaften er torsdag d. 6. september. Koret optræder ved særlige gudstjenester og koncerter i kirken som lønnet kor. Når man har opnået en vis sikkerhed, kan man komme med i Ungegruppen, som har udvidede sangopgaver i kirken. Koret optager nye medlemmer fra ca. 12 år.
Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores sangglade gruppe, så ring til korleder Christina Bernstein 5096 9845 for at aftale nærmere.
 

 
/tivoli.jpg

Optrådte i Tivoli

I år fik Koralspirerne mulighed for at deltage i Tivolis Børnekordage sammen med Hylleholt børnekor, Kongsted børnekor og kor fra Faxe Musikskole. Vi holdt en fælles øveformiddag og fulgtes i bus til en festlig dag med masser af korsang.
Koralspirerkoret er for alle sangglade børn fra 1.-5. klasse. Vi mødes i Sognehuset hver torsdag fra 15-16. Vi starter altid med en forfriskning, og herefter øves rytmer og sange med masser af bevægelse. Koret skal deltage i koncerten med Sigurd Barett lørdag d. 24. november samt i december måneds julekoncert i Faxe Kirke sammen med Ung Koralklang.
Koret mødes første gang i Sognehuset torsdag d. 6. september kl 15-16
Ring gerne for yderligere oplysninger til Christina på 5096 9845
Faxe Kirke, Kirketorvet 11, 4640 Faxe
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: Faxe.Sogn@KM.DK