/Sognehus1.jpg

Faxe Kirkes Sognehus

Lige overfor kirken ligger sognehuset, der er indrettet i byens gamle biograf. Efter en omfattende renovering lejede Faxe Kirke den gamle bygning i begyndelsen af 2010.
I 2014 har Faxe Menighedsråd købt hele ejendommen, som foruden sognehuset også omfatter 5 lejemål, som alle er udlejet. I Udstillingen på hjørnet af Rønnedevej og Ny Strandvej kan man følge med i, hvad der sker i Faxe kirke og Faxe Sognehus.
Sognehusets adresse er Præstøvej 1 A.
Faxe Sognehus kan ikke lejes til private arrangementer, bortset fra begravelseskaffe og bryllupsreceptioner efter kirkelig handling i Faxe Kirke.
Foreninger i Faxe Kommune, med en ansvarlig bestyrelse, kan leje sognehuset til møder og lignende.
Køkkenet er ikke egnet til decideret madlavning, hverken hvad angår faciliteter eller udstyr.
Mødelokalet er beregnet til maximum 100 personer.
Når Sognehuset benyttes skal der være en ansvarlig voksen person til stede.
Anviste vejledninger skal følges. Arrangørerne har ansvar for oprydning inklusive aftørring af borde, fejning af gulve og affaldstømning. Brugt service sættes på afryddervogn.
Lånere af Sognehuset skal efterlade det i samme stand som ved modtagelsen.
Al benyttelse af udstyr til undervisning, samt køkken, service og opvaskemaskine sker på brugernes eget ansvar.
Nærmere oplysninger om Sognehuset, og bestilling af huset, skal ske til :
Faxe kirkekontor,
Gl. Strandvej 1,
4640 Faxe,
Tlf. 5671 3552,
Mail: sla@km.dk
Åbningstider:
mandag - fredag kl 9.00-13.00
/Sognehus2.jpg
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: 7522@sogn.dk