/Babysalmesang.jpg

Baby- og tumlingesalmesang

Babysalmesang for de 0-1 årige.

Babyer og deres forældre eller bedsteforældre bydes velkommen til ca.1 times musik, sang, sæbebobler og meget mere.
Der er pt ikke aftalt nyt forløb (som følge af COVID-19). Information om nyt forløb vil komme her på siden samt på Faxe Kirkes side på Facebook.
Undervisningen er gratis.
Man kan blive skrevet op/tilmeldt ved henvendelse til Faxe Kirkekontor, email: sla@km.dk  - telefon 56713552 hverdage mellem kl. 9.00-13.00.
Ved forhåndstilmelding oplyses forældres navn, adresse, tlf. nr., samt navn og fødselsdato på barnet.

Tumlingesalmesang for de 1-3 årige.

Tumlinge og deres forældre eller bedsteforældre bydes velkommen til ca. 1 times musik. Holdet i Faxe er desværre pt aflyst pga. COVID-19. Det er vigtigt, at sikkerheden er i orden, når vi starter igen.
Heldigvis kan vi røre hinanden gennem sang, selv på meget stor afstand og plads er der jo nok af i Faxe kirkes smukke rum, måske skal vi være færre på holdet, måske kan samværet organiseres, så familier sidder sammen med stor afstand til alle andre og med masser af rengøring og “private” legesager til hver familie.
Følg med på kirkens hjemmeside kirkens facebookside (Faxe Kirkes side), hvornår vi starter igen og bliv gerne skrevet op på Faxe Kirkekontor så vi ved, hvem vi skal kontakte, når vi igen har tumlingesalmehold eller skriv en mail til organist Charlotte Hjerrild Andersen, organistcha@gmail.com hvis du har spørgsmål. Mandag er fridag.
Faxe Kirkekontor kan kontaktes på email sla@km.dk eller tlf. 5671 3552.
Undervisningen er gratis og både forældre og bedsteforældre er hjertelig velkommen.