/Covid-19.jpg

Vigtig information om Covid-19

Fra og med mandag den 29. november 2021 er der skærpede retningslinjer for færden i kirken og kirkens bygninger.
Der er nu krav om, at deltagere skal vise coronapas ved gudstjenester, religiøse handlinger og menighedsarrangementer i folkekirken. Kravet om coronapas gælder fremover, hvis der er adgang for flere end 100 deltagere indendørs og flere end 1.000 deltagere udendørs.
Undtagelse:
Børn under 15 år samt personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test. Navnet på dokumentationen skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.
Vi passer på hinanden