/Covid-19.jpg

Vigtig information om Covid-19

Når der er nyt om Covid-19 / Corona vil du fremadrettet kunne finde oplysninger, der angår kirken, på denne side
Gældende retningslinier for færden i kirken og kirkens bygninger fra i dag torsdag den 29. oktober 2020 til og foreløbigt frem til og med lørdag den 2. januar 2021.
Du skal bære mundbind eller visir i kirken og alle kirkens bygninger, herunder også Sognehuset, Konfirmandstuen, Kirkekontoret.
Når du besøger eller deltager i en aktivitet i folkekirken i et lokale med offentlig adgang (for eksempel Allehelgensgudstjeneste), skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind.
Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet.
Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.
Børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind i folkekirken.