/Frivillige.jpg

Frivillig ved Faxe Kirke

Vi har for længst passeret det første år med vores frivillig gruppe. Det er et spændende projekt, og mennesker som virkelig gør en forskel.
I efteråret 2020, mens hele DK stod standby i forbindelse med COVID-19, arbejdede de frivillige seriøst på at skaffe midler til årets julehjælp i Faxe Sogn. Det lykkedes med stor succes - der blev både stablet en velbesøgt Julebasar og en Julekoncert på benene. Alt blev arrangeret og udført af de frivillige.
Vi glæder os til i det nye år at prøve endnu flere tiltag af, når DK forhåbentlig igen snart lukker mere og mere op.
Vi håber at flere får lyst til at være med.
Du er velkommen til at ringe til Ghita Kruuse på telefon 2326 1966 og høre nærmere om at være Frivillig ved Faxe Kirke.
Velkommen til.
Kirkekontor: Gammel Strandvej 1, 4640 Faxe - Tlf 56 71 35 52 - Mail: Faxe.Sogn@KM.DK