/ungdomskor.jpg

Børne- og ungdomskor

Spirekoret:
Spirekoret er for alle sangglade børn fra 1.-5.klasse.
Vi mødes i Sognehuset hver torsdag fra 15-16. Vi starter altid med en forfriskning, og herefter øves rytmer og sange med masser af bevægelse. Koret deltager ved julekoncerten torsdag d. 12.december sammen med Ungekoret ved Faxe Kirke.
Koret møder første gang i Sognehuset torsdag d. 29.august kl. 15-16.
Tilmelding sker til Charlotte Hjerrild Andersen på telefon eller mail.
Har du spørgsmål, så kontakt Charlotte Hjerrild Andersen. Tlf. nr. vil fremgå af Faxe Kirkes hjemmeside. Der kan også sendes en mail på organistcha@gmail.co.
Ungekoret:
Vi øver hver torsdag kl. 18-20 i Sognehuset/kirken.
Undervejs holder vi en hyggepause med saft, frugt og småkager.
Første øveaften er torsdag d. 29.august. Koret medvirker i korsæsonen ved de fleste af Faxe Kirkes gudstjenester både om søndagen og ved andre lejligheder og ved to koncerter ved henholdsvis jule- og forårstid. Ungekoret optager nye medlemmer fra ca. 12 år.
Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores sangglade gruppe, så kontakt korleder Charlotte Hjerrild Andersen, se tlf. nr. på Faxe Kirkes hjemmeside eller send en mail til organistcha@gmail.com.