/Minikonfirmader.jpg

Minikonfirmander

At gå til minikonfirmand-undervisning i Faxe Kirke betyder gode historier, lege, sange og kage... og lidt sundt – og så lærer man Faxe Kirke at kende både ude og inde og højt til vejrs. Faxe Kirke har en lang tradition for at tilbyde minikonfirmand-undervisning til børn i 3. klasse og det fortsætter selvfølgelig. Eleverne på Østskolens Rolloafdeling 3.A og 3.B har i forbindelse med skolestarten fået en invitation til undervisningen.
Sognepræst Kirsten Kjær Ohms står for undervisningen sammen med minikonfirmandunderviser Marianne Carlberg.
Undervisningen begynder tirsdag d. 3. september kl 13.30 - 15.00 og forløbet slutter med en festlig familiegudstjeneste 1. søndag i advent.