3. online auktion - Jim Lyngvilds fantastiske plakater

Så er det sidste chance for at byde på de flotte Jim Lyngvild plakater over forskellige bibelhistorier.
Den 3. og sidste auktion begynder søndag d. 22. november kl. 8.00
Vi samler stadig penge ind til Faxe Kirkes Menighedsplejes Julehjælp til trængte familier.
3. auktion løber fra i dag søndag den 22. november til lørdag den 28. november kl. 20.00, hvor DU kan blive den lykkelige ejer af en af Lyngvilds fantastiske plakater.
Mindstebud pr. billede er kr. 200,-.
Man byder på en plakat ved at gå ind på opslaget på Faxe Kirkes side på Facebook og skriver sit bud under hvert billede - og selvfølgelig er man mere end velkommen til at byde på flere billeder.
Når auktionen slutter (lørdag aften kl 20.00) vil, den der har det højeste bud få besked i Messenger om hvor plakaten kan afhentes samt hvordan man betaler budsummen.
Så har du lyst at byde med og samtidig være en vigtig bidragsyder til, at julen kan få sin indtog hos alle, der måtte ønske det, i vores lille sogn, så er det altså nu.
Har du ikke haft lejlighed til at se billederne, eller vil du bare gerne se plakaterne før du byder på dem, så udstiller vi ugens 6 billeder i vores udstillingslokale på hjørnet af Ny Strandvej og Rønnedevej, hvor du er mere end velkommen at lægge vejen forbi.
Har du i øvrigt lyst at give et bidrag til Menighedsplejen er du altid velkommen på MobilePay nr. 47459.
/auktion/Lyngvild13.jpg
/auktion/Lyngvild14.jpg
/auktion/Lyngvild15.jpg
/auktion/Lyngvild16.jpg