Vi har glædet os til igen i år at byde indenfor i vores julebasar i Faxe Sognehus.

Vores skønne frivilliggruppe vil atter lægge de kreative hjerner og hænder i blød, så vi kan samle ind til julehjælpen i sognet, som med så meget andet er hårdt trængt i år.

Vi håber, at I har lyst at besøge os i Sognehuset torsdag den 24. november ml. kl. 11.00-17.30

Vores frivillige står for både forberedelser og salg til julebasaren. Kom endelig og støt en god sag.

Der vil være almindelige, advents- og kalender-dekorationer og julesmåkager, knas, pynteting mm.

Sidste år lancerede vi Basar-Caféen, hvor der var mulighed for at købe og nyde gløgg og æbleskiver. Det vil der selvfølgelig også være mulighed for i år.

I løbet af eftermiddagen kigger Faxe Kirkes Spirekor forbi og synger et par julesalmer.

Dekorationer, kager m.m. er hjemmelavede af frivilliggruppen og sælges til rimelige priser, hvor alt overskuddet går til Faxe kirkes julehjælp.

Vi modtager både kontanter og MobilePay.

Vi håber så meget, at I vil lægge vejen forbi og gøre en fin handel og samtidigt støtte op om det gode formål.

Vi glæder os til at se jer.

Tilbage til liste