Ungdomskor

Faxe Kirkes Ungdomskor er for elever fra ca. 12 år, både drenge og piger er velkomne.

Vi har haft mange opgaver i Faxe Kirke i det nyligt afsluttede korår 21/22. Vi synger til kirkens gudstjenester og medvirker med sangindslag ved feks. Fastelavn, Mariæ bebudelsesdag, Påske, Pinse, og selvfølgelig til jul.

Vi har sunget rytmiske salmer sammen med Phønix, julekoncert sammen med Ensemble Storstrøm og deltaget i Ukrainestøttegudstjeneste, Forårskoncert sammen med Rokogokoret og Sommerkoncert med vores eget kirkerepertoire og kirkemusical i samarbejde med Spirekoret.

I starten af den nye sæson skal vi synge sammen med Sys Bjerres komponist Christian Connie og så skal vi øve julerepertoire til vores julekoncert. Vi skal synge til Lucia og en søndag i advent synger vi til liturgisk gudstjeneste, ligesom vi også medvirker ved julens gudstjenester.

Har du lyst til at synge i koret, så kontakt organist Charlotte Hjerrild Andersen.

Vi øver torsdage fra kl. 18.00-20.00 i Faxe Sognehus eller Faxe Kirke.

Første korøvning i den nye sæson er torsdag d. 18. august 2022 kl. 18.00-20.00.